fall in love ^.^

Daisypath Anniversary tickers

Monday, 5 November 2012

iloveyou so much .

Oh Tuhan, seandainya telah Kau catatkan
Dia milikku, tercipta untuk diriku
Satukanlah hatinya dengan hatiku
Titipkanlah kebahagiaan

Ya Allah, ku mohon
Apa yang telah Kau takdirkan
Ku harap dia adalah yang terbaik buatku
Kerana Engkau tahu segala isi hatiku
Pelihara daku dari kemurkaanMu

Ya Tuhanku, yang Maha Pemurah
Beri kekuatan jua harapan
Membina diri yang lesu tak bermaya
Semaikan setulus kasih di jiwa

Ku pasrah kepadaMu
Kurniakanlah aku
Pasangan yang beriman
Bisa menemani aku
Supaya ku dan dia
Dapat melayar bahtera
Ke muara cinta yang Engkau redhai

Ya Tuhanku, yang Maha Pengasih
Engkau sahaja pemeliharaku
Dengarkan rintihan hambaMu ini
Jangan Engkau biarkan ku sendiri

Agarku bisa bahagia
Walau tanpa bersamanya
Gantikanlah yang hilang
Tumbuhkan yang telah patah
Ku inginkan bahagia
Di dunia dan akhirat
PadaMu Tuhan ku mohon segalanya






photographer : Nur Hidayah
location : Dataran 1 malysia 
model : Nur afiza and Asmadi asmy .. hee
iloveyousomuch honey :*

Friday, 26 October 2012

for you honey ;)

Aku tak pernah menyesal mencintaimu, yang ku kesali kenapa tidak sejak dulu lagi aku mencintaimu .

Cinta yang suci dapat dilihat dari pengorbanan seseorang . bukanlah dari pemberian atau hadiah semata .

Dalam hatiku terdapat rasa cinta yang hebat terhadapmu . adakah kau juga berperasaan sebegitu ?

Ketika aku sendirian , hanya wajahmu yang indah yang kufikirkan ;)

Monday, 12 March 2012

setiap gambar , ada cerita :) .

setiap gambar , ada jalan cerita nye .
Fiza sayang dia sangat sangat .
now , Fiza keluar dengan dia , Fiza pakai tudung . Sebab dia suka if Fiza pakai tudung


Tengok tu dia makan . Hehe . <3 .
Fiza suka tengok dia makan . Comel muka dia . kan kan :)

Huruf ' M ' tu nama dia :) . hehe ..
pandai takk Fiza buat ?
hehe ..
sayang kauu biy <3 .

Sunday, 12 February 2012

kehidupan baru .

Hai . :') .
Nak cerita sikit ni . Nak tahu takk ?
Pict yang kt atas ni BF Fiza lahh . sorry :') .
Fiza dgn dia dah lama couple . Just taknak kecoh kecoh . Dia tak suka lahh .
Handsome tak dia ni ? Handsome kann ? Hehe . Tengok lah BF sape .
Dia baik sangat . Dia banyak ubah kan perangai Fiza.
Dia lah segala galanya bagi Fiza .
Dia suka buat Fiza marah . Tapi , if Fiza marah , mesti dia takut :') .
Dia cakap ' Lagi kau marah , Lagi aku sayang ' <3 .
Hehe . Sayang kau biyy .
Dia kehidupan Fiza . Dia kebahagiaan Fiza .
If Fiza bersama dengan orang lain , mesti takk bahagia . Sorry ya .
Madi ni segala galanya bagi Fiza <3 .
Please , jangan hancurkan relation Fiza dengan Madi :') .
Kbye . assalammualaikum <3 .